Ik zoek werk

Hoe werken wij?

Bij Fit For Work zijn we op zoek naar gemotiveerde werknemers van 17 jaar en ouder. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan om wat extra geld te verdienen, of juist naar een fulltime positie om je carrière te starten, wij hebben de perfecte mogelijkheden voor jou. Hier zijn enkele opties waaruit je kunt kiezen:

Flexibele werkdagen

Bij Fit For Work kun je kiezen uit 3, 4, of 5 werkdagen per week. We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft, dus we passen ons aan jouw schema aan. Alles is bespreekbaar!

Werkuren op Jouw Tijden

Of je nu een ochtendmens bent of liever ‘s avonds werkt, bij Fit For Work is er ruimte voor iedereen. Je kunt bij ons werken van 9.00 tot 17.00 uur, of als je de voorkeur geeft aan avondwerk, kun je bijvoorbeeld kiezen voor shifts tussen 17.00 en 20.00 uur. Als je twee avonden per week en een dag in het weekend werkt, heb je al snel 15 uur te pakken!

Diverse Functiemogelijkheden

Fit For Work biedt verschillende functies aan, waaronder winkelmedewerker en (assistent) shopmanager. Wat je passie ook is, we hebben altijd werk aan de winkel!

Waarom Fit For Work?

Fit For Work onderscheidt zich door onze toewijding aan onze werknemers. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

Groei en Ontwikkeling

Bij Fit For Work moedigen we groei en ontwikkeling aan. We bieden training en doorgroeimogelijkheden om jouw vaardigheden en carrière te bevorderen.

Flexibiliteit

Onze flexibele werkschema’s stellen jou in staat om werk en privéleven in balans te houden. We begrijpen dat het leven hectisch kan zijn, en we passen ons aan jouw behoeften aan.

Gemeenschap

Bij Fit For Work maken we deel uit van een hechte gemeenschap. Je wordt deel van de Fit Family, waarin we samenwerken om succes te bereiken.

Hoe schrijf ik mij in?

Het inschrijven bij Fit For Work is eenvoudig! Volg deze stappen om deel uit te maken van ons team:
  1. Ga naar onze website.
  2. Klik op de “Inschrijven” knop.
  3. Vul het sollicitatieformulier in met jouw gegevens en voorkeuren.
  4. Upload jouw CV en motivatiebrief.
  5. Verzend je sollicitatie.
Ons team zal jouw sollicitatie beoordelen en contact met je opnemen voor verdere stappen.

Zelf een vacature uitkiezen

Heb je al een idee over waar je aan de slag wilt, of heb je al een vacature in gedachte? Perfect, schrijf je in en dan zorgen wij dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan.

Samen met ons een vacature uitkiezen

Geen zin om zelf te zoeken of weet je niet welk bedrijf goed bij jouw past? Geen probleem, je kan je bij fit for work inschrijven zonder eerst een vacature uit te kiezen.

Veelgestelde vragen

Aanmeldings- en startproces

Binnen 3 werkdagen kun je verwachten dat we contact met je opnemen na het indienen van je sollicitatie.
Hoewel ervaring in retail een pre is, is het belangrijkste dat je enthousiast en flexibel bent. Affiniteit met retail wordt gewaardeerd.
Nee, ervaring in de retail is niet vereist om bij ons aan de slag te gaan.
De tijd om aan de slag te gaan varieert afhankelijk van je voorkeuren en regio. We streven ernaar om plaatsingen binnen 2 weken tot een maand te realiseren.
Wij richten ons op langdurige plaatsingen en het opbouwen van duurzame werkrelaties. We werken niet met korte opdrachten.
Het proces omvat het reageren op een vacature. Na een kennismakingsgesprek nemen we contact op en als er een goede match is, stellen we je voor bij de opdrachtgever.

Je hoeft geen achtergrondcheck of assessment te ondergaan. Wel verwachten we een kennismakingsgesprek en een sollicitatiegesprek als onderdeel van het proces.

Vergoedingen en voordelen

Aanmelding bij Fit For Work is volledig gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het solliciteren of inschrijven.

Je hebt de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetalingen. Houd er rekening mee dat we niet maandelijks uitbetalen.

Je verdiensten variëren afhankelijk van de specifieke opdracht waarvoor je wordt ingezet. Het salaris wordt bepaald in overeenstemming met de opdracht.

Je bouwt vakantiegeld en vakantiedagen op volgens het wettelijk tarief. Dit betekent dat je recht hebt op een bepaald percentage van je salaris als vakantiegeld en een wettelijk vastgesteld aantal vakantiedagen.

Na 6 weken in dienst bij Fit For Work begin je met het opbouwen van pensioen bij STIPP pensioen, conform de geldende regelgeving.

Ja, je bent verzekerd. Fit For Work zorgt voor de benodigde verzekeringen om je te beschermen tijdens je werkzaamheden.

De mogelijkheid tot overuren en toeslagen hangt af van de werkgever en de toepasselijke CAO (Collectieve Arbeidsovereenkomst) voor de specifieke opdracht waarin je wordt geplaatst.

Voor reiskosten met het openbaar vervoer worden de kosten 100% vergoed. Voor kilometers met eigen vervoer geldt een vergoeding van 0,21 euro per kilometer.

Werkdagen en functies

De meeste winkels zijn tegenwoordig open van maandag tot en met zondag, met openingstijden tussen 9:00 en 21:00 uur.

Bij ons kun je zoveel of zo weinig dagen per week werken als je wilt. We streven ernaar om een vacature te vinden die past bij jouw wensen en beschikbaarheid.
We bieden diverse functies binnen de retailsector aan, variërend van logistiek tot verkoopmedewerker en shopmanager. Ook hebben we functies beschikbaar op het hoofdkantoor, zoals finance, IT en retailmanagement.
Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap binnen de retail. Je werkdagen worden in overleg met je team bepaald, afhankelijk van waar je gaat werken.
Absoluut. We kunnen zeker met je meedenken en je helpen bij het kiezen van relevante trainingen en opleidingen om je vaardigheden en kennis te vergroten voor specifieke functies.
Ja, we streven ernaar om altijd mogelijkheden tot doorgroei te bieden. Deze mogelijkheden zijn echter afhankelijk van beschikbaarheid. Dit kan zowel binnen onze organisatie als bij andere organisaties zijn, waar we je kunnen herplaatsen om je groeipotentieel te benutten.