Werkgevers

Jouw Partner in Winkelbezetting en HR-oplossingen

Bij Fit For Work begrijpen we dat de juiste bezetting van jouw winkel cruciaal is voor succes. Wij zijn jouw toegewijde partner om ervoor te zorgen dat je de juiste kandidaten vindt en dat jouw winkel soepel draait. Hier is hoe we jou kunnen ondersteunen:

De Perfecte Match voor Jouw Winkel

Ons Fit-team staat klaar om de perfecte kandidaat voor jouw winkel te leveren. Of je nu op zoek bent naar parttime, fulltime, of specifieke ureninvulling binnen het winkelcentrumreglement, wij vinden de juiste match voor jou.

Flexibiliteit en Motivatie

Onze kandidaten zijn flexibel inzetbaar en gemotiveerd om te presteren. Ze brengen niet alleen de benodigde vaardigheden mee, maar ook een positieve instelling die een glimlach op het gezicht van jou en jouw klanten tovert.

Omzetverhoging Samen Bereiken

Wij begrijpen dat de groei van jouw omzet een topprioriteit is. Fit For Work werkt samen met jou om de winkelbezetting te optimaliseren en de verkoopresultaten te verbeteren.

Volledige Digitale Ondersteuning

Onze moderne aanpak omvat volledige digitale ondersteuning. Wij maken gebruik
van geavanceerde tools en technologieën om het wervingsproces efficiënt en
effectief te beheren.

Geen Werkgeversrisico's

Bij Fit For Work nemen we werkgeversrisico’s van je over, zodat jij je kunt concentreren op jouw corebusiness. Wij zorgen voor de juiste contracten en administratieve afhandeling.

Aanpak van Overige HR-problematiek

Naast het bieden van de juiste kandidaten, kunnen wij ook andere HR-gerelateerde uitdagingen voor je oppakken. Of het nu gaat om HR-advies, training, of andere personeelsvraagstukken, Fit For Work staat voor je klaar.

Jouw Retail Partner, Van Logistiek tot Managementniveau

Bij Fit For Work begrijpen we dat de retailsector uitgebreid is en vele facetten omvat, van de winkelvloer tot het managementniveau en het hoofdkantoor. Onze diensten zijn ontworpen om jouw hele retailbedrijf te ondersteunen, ongeacht waar je hulp nodig hebt. Hier is hoe we kunnen bijdragen aan alle niveaus binnen de retailindustrie:

Winkelvloer

Onze focus op de winkelvloer omvat het vinden van de juiste medewerkers voor elke winkel, of het nu gaat om verkoopmedewerkers, kassamedewerkers of winkelmanagers. We begrijpen het belang van klantinteractie en klanttevredenheid.

Logistiek en Supply Chain

In de logistiek en supply chain is efficiëntie essentieel. We kunnen gekwalificeerde professionals vinden die bekwaam zijn in voorraadbeheer, transport, distributie en magazijnbeheer.

Managementniveau

Voor het managementniveau, inclusief assistent-shopmanagers, winkelmanagers en districtmanagers, bieden we gekwalificeerde kandidaten met leiderschapsvaardigheden en ervaring in het beheren van teams en het behalen van doelen.

Hoofdkantoorfuncties

Binnen het hoofdkantoor van een retailbedrijf spelen diverse functies een cruciale rol, van inkoop en merchandising tot marketing en financiën. Wij kunnen helpen bij het identificeren van getalenteerde professionals die de strategische visie van jouw bedrijf ondersteunen.

wesley-mc-lachlan--KgY_SyWvj8-unsplash

Transparante Tarieven: Flexibel, Werving & Selectie en Interim

Bij Fit For Work begrijpen we dat tarieven flexibel moeten zijn om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten in de retailsector te voldoen. Wij bieden transparante tariefstructuren voor onze diensten op flexibele basis, werving & selectie basis en interim basis. Hier is hoe onze tarieven werken:

Flexibiliteit voor Variabele Bezetting: Onze tarieven op flexibele basis zijn ontworpen om de dynamische aard van de retailsector te accommoderen. Hierbij passen we tarieven aan op basis van de hoeveelheid werk en de benodigde bezetting.

Omrekenfactor: In onze tarieven op flexibele basis is een omrekenfactor opgenomen. Deze omrekenfactor dekt alle werknemerskosten, inclusief salarissen, belastingen, verzekeringen en andere arbeidsgerelateerde uitgaven. Hierdoor krijg je als werkgever een duidelijk en voorspelbaar overzicht van de totale kosten.

Strategische Werving: Onze tarieven op werving & selectie basis zijn bedoeld voor klanten die op zoek zijn naar permanente aanwervingen op management- en leidinggevend niveau. Deze tarieven weerspiegelen het strategische karakter van de wervingsinspanningen.

Eenmalige Kosten: Bij werving & selectie basis brengen we een eenmalige vergoeding in rekening voor het vinden en aanwerven van de juiste kandidaat. Dit tarief is van toepassing wanneer je op zoek bent naar langdurige, strategische aanwervingen.

Tijdelijke Ondersteuning: Onze tarieven op interim basis zijn geschikt voor situaties waarin tijdelijke personeelsbezetting nodig is. Dit kan bijvoorbeeld tijdens piekperioden, vakantieperiodes of om specifieke projecten te ondersteunen.

Uren en Duur: Tarieven op interim basis worden berekend op basis van de gewerkte uren en de duur van de tijdelijke opdracht. Dit biedt flexibiliteit en controle over de kosten.