Flevoland

Flevoland, een regio die bekend staat om zijn innovatieve karakter en groeiende economie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe carrière-uitdaging of je expertise wilt toepassen in een bloeiende markt, Flevoland biedt tal van kansen.

  Vervoer in en naar Flevoland

  Flevoland is goed bereikbaar dankzij haar uitgebreide netwerk van openbaar vervoer en goed onderhouden infrastructuur. De provincie beheert en onderhoudt ruim 600 kilometer aan 80- en 100-kilometerwegen, 170 kilometer vaarweg en 370 kilometer fietspad. Daarnaast zijn er 16 bruggen en sluizen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de regio​1​. Het openbaar vervoer is efficiënt geregeld met diverse vervoerders zoals OV Regio IJsselmond en Arriva die het streekvervoer en stadsvervoer in verschillende gemeenten verzorgen​2​.

  Waarom retail werk in Flevoland

  Flevoland heeft een groeiende retailsector met bijna 2.000 retailbedrijven, variërend van grote winkelketens tot lokale boetieks​3​. De groeiende bevolking en de strategische ligging maken van Flevoland een aantrekkelijke locatie voor zowel lokale als internationale retailers.

  De winkelgebieden van Flevoland

  In Flevoland vind je een breed scala aan winkelgebieden en winkelcentra die een variëteit aan winkelervaringen bieden. Steden zoals Almere, Lelystad en Dronten hebben diverse winkelcentra en woonboulevards waar zowel lokale als bekende merken vertegenwoordigd zijn​4​. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste mode, elektronica of een gezellige plek om te eten, in Flevoland vind je het allemaal.