Gelderland

Gelderland, een provincie rijk aan geschiedenis en natuur, biedt ook een levendige retailsector. Met diverse transportmogelijkheden en een scala aan winkelgebieden, is Gelderland een aantrekkelijke locatie voor retailwerk.

  Vervoer in en naar Gelderland

  Gelderland zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid door een breed scala aan openbaar vervoermiddelen. De provincie zet in op hoogfrequent en kwalitatief hoogwaardig openbaar vervoer, met name in de verstedelijkte gebieden, en werkt aan de verbetering en bereikbaarheid van stations. De RegioExpres, een sneltrein tussen Arnhem en Doetinchem die vervolgens verdergaat als stoptrein tussen Doetinchem en Winterswijk, verkort de reistijd en biedt een goede aansluiting op intercity’s richting Nijmegen en de Randstad. Daarnaast zorgt Gelderland voor blijvende bereikbaarheid in het buitengebied met buurtbussen en flexibel openbaar vervoer zoals haltetaxiRRReis​1​.

  Waarom retail werk in Gelderland

  Retailwerk in Gelderland is veelzijdig, variërend van kleine lokale winkels tot grote internationale ketens. De provincie huisvest verschillende winkelgebieden en winkelcentra, waaronder de stadscentra van Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn, die shoppers uit de hele regio aantrekken. Een baan in retail biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden, of je nu in een stad of dorp werkt, voor of achter de schermen, en van kleine tot grote winkels

  De winkelgebieden van Gelderland

  Gelderland is de thuisbasis van verschillende winkelgebieden en winkelcentra. Met name de stadscentra van Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn zijn populaire winkelbestemmingen die een breed scala aan retailmogelijkheden bieden. Van kleine boetiekjes tot grote internationale ketens, de retailsector in Gelderland is divers en biedt voor elk wat wils.