Over Ons

Annemiek Pasveer: Een Passie voor Retail en Mensen

Annemiek heeft een diepgewortelde passie voor zowel de retailsector als het helpen van mensen om hun professionele doelen te bereiken. Met jarenlange ervaring in recruitment en een sterke achtergrond in de retail, begrijpt ze de unieke uitdagingen en behoeften van werkgevers en werknemers in deze branche. Haar toewijding aan persoonlijk contact en expertise in het vinden van de juiste match hebben geleid tot de oprichting van Fit For Work.

Sophie Hoogendoorn: Retail-Expertise en Wervingsstrategieën

Sophie’s carrière in de retail begon op de winkelvloer en leidde tot leidinggevende posities en uiteindelijk tot een focus op werving en selectie. Haar diepgaande kennis van de retailindustrie en strategische aanpak maken haar een waardevolle partner voor zowel werkgevers als werknemers. Ze gelooft sterk in het belang van het vinden van talent dat perfect past bij de unieke behoeften van elk retailbedrijf.

Onze Focus op Persoonlijk Contact

Bij Fit For Work geloven we in de kracht van persoonlijk contact en menselijke connectie. We begrijpen dat elke werkplek uniek is, en we streven ernaar om de juiste match te maken op basis van cultuur, vaardigheden en ambities. Dit persoonlijke contact is wat ons onderscheidt en wat ons motiveert om dagelijks het beste te doen voor onze klanten.

Samenwerking met Backoffice Partners

Om ons te concentreren op wat we het beste doen, namelijk de perfecte match maken, hebben we de operationele aspecten van ons bedrijf uitbesteed aan een betrouwbare backoffice partner. Dit stelt ons in staat om onze aandacht volledig te richten op het vinden van de beste retailtalenten en het ondersteunen van de behoeften van onze klanten.